6/6/11

THE RABBY LEGACY 1.3

 WIPII, pisike Owen kasvas suureks poisiks. Tegelikult veel mitte nii väga, aga suuremaks küll;D.
 Tal on väga omapärane nägu, mis näeb väga vinge välja:D. Marta ja Gilbert otsustasid, et poisile tuleb nüüd uued riided osta ja korralik soeng pähe teha.
 Seega otsustas Marta kohe õhtul poodi minna. Ta vaatas mõned riided Owenile ja otsustas ka endale paar uut asja osta. Polnud ammu enam uusi asju saanud. Mulle tundus äge see roheline kleit ja seega käskisin ma tal selle selga panna:D
 Jamh, nagu näha siis Martale see kleit vist ei meeldi:D Selline nägu siis?
 Kui ta aga peegli ette sammus, hakkas talle see meeldima. Igaks juhuks proovis Marta ka teist kostüümi ja otsustas pärast mida osta.
 Seegi kostüüm meeldis Martale väga. Nagu näha, tahaks ta midagi rohelist endale selga saada:)
 Kuna kleit tuli odavam, otsustas Marta tolle kasuks. Ta maksis kassas riided ära ja kutsus endale takso järgi, mis varsti ka saabus.
 Koju jõudes marssis ta suure kotiga tuppa, võttis õueriided seljast ja toppis Oweni tema uude kostüümi. Samuti sättis ta poisi juuksed korda.
 Selline armsake näeb Owen välja peale muutust. :)
 Marta otsustas natuke õppida, et tööl edukamalt läheks. Owen nõudis aga tähelepanu ja käskis issil raamatut lugeda. Gilbert: ..ja siis kõndis karupoeg oma armsa majakese juurde.  Owen: kaluubooeg, kaluboeeg..  Gilbert: JAA! MARTA! ta ütles oma esimese sõna!   nad rõõmustasid. Oweni esimeseks sõnaks sai kaluubooeg :)
 Nad otsustasid raamatut edasi lugeda. Owen: eii bott. eii tahtma potttille.  Owen rääkis juba päris selgelt. (vbla on ja vara, aga tglt ta ikkagi on juba 2 aastane:Dvist:D)
 Gilbert otsustas ta viia potile -poisil oli pissi häda, aga Owen puikis tugevalt vastu ja tagajärjel kakas ja pissis endale püksi.
 Owen: vesiii..  Vesi talle meeldis -seal sai plätserdada ja jube naljakas oli issit märjaks teha:D
 Kuna Gil oli läbimärg, pani Oweni magama emme. Kuna ta oli väsinud uinus ta kiiresti.
 Ja hommikul magas ta kaua. Siiski ärkas ta ülesse suure kisaga.
 Gilbert:tšš, issi on siin..  Päev veedeti mängides. Owen on nagu pisike energiapomm:D. Mängiti peitust, loeti raamatuid, sulistati vees, magati päeval, tiriti issit juustest ja mängiti, et issi on suur hobune.
 Marta oli päeval tööl ja õhtul närvide rahustuseks otsustas ta arvuti taga natuke mängida. Nagu näha pole neil ikka veel piisavalt raha, et majale tuba juurde teha.
 Vara hommikul läks Gilbert tööle.
 Marta jäi aga koju magama. Unesegaselt oli ta vahepeal Oweni hällist välja tõstnud ja ise uuesti magama jäänud.
 Seega pakkus Owenile huvi WC pott, kus oli mõnus sulistada.
 Kui Marta lõpuks ärkas vabandas ta Oweni ees korduvalt ja pesi ta vannis puhtaks.
 Peale vanniskäiku nõustus Owen korralikult potil ära käima.
 Ning peale seda pani Marta ta lõunauinakut tegema.     Peaaegu kõik päevad on samasugused. Vanemad on tööl (korda mööda) ja poisiga tegeletakse iga päev. Ta proovib ka ise süüa -see on naljakas kuni selle hetkeni, et keegi peab terve toa ära koristama ja puhtaks tegema:D
 Üle pika aja, oli see esimene öö, kus nad said kahekesi rahulikult magada, sest..
 OWEN sai endale OMA toa! See meeldib talle väga ja ta on õnnelik. Seda on ka Marta ja Gilbert.
Ühel õhtul otsustas Gilbert õpetada Ownenit käima. See ei õnnestunud väga hästi, aga näha oli, et Owen pingutas selle nimel väga :) Küll see kunagi õpitud saab.
HAHA:D tegelt nägi ta õudukat, aga siis tuli tal nii nunnu face pähe:D uimas no;D
JA SIIIIS..just samal hetkel tegi Owen oma ESIMESED SAMMUD :} nii tubli! :)
Peale seda läks Gilbert dušši alla. Alati kui ta seal käib, ujub terve vannitoa põrand. Loomulikult ei viitsi ta seda koristada, aga ta peab! Kes seda muidu koristama hakkab?
Kuna Owen tahtis väga mängida, müüsin ma kassi toas oleva (kahjuks pole olnud veel piisavalt raha, et kassi võtta) roosipuu maha ja ostsin talle mängu. Kahjuks ta väga sellest ei huvitunud.
Seejärel vahetasin selle puu-klotsi-mängu vastu, mis talle märksa rohkem meeldis. Alguses. Peaaegu kohe tüdines ta sellest ära ja polnud nõus sellega enam mängima.
Gilbert võttis end vahepea kokku ja kraamis natuke kogu elamist. Ma olen tema üle nii uhke, sest koristamine on küll viimane asi, mida ta teha tahab.
Ja kui ma Owenit otsima hakkasin, leidsin ta õuest. Lapsele meeldib loodus ja sellepärast veedab ta pool oma ärkveloleku ajast õues :) Nii tore!
Mingi aeg ärkas ka Marta, kes oleks seal samas voodi ees püksi teinud -.- ÕNNEKS jõudis ta enne potile.
Hommikul helistas Gilbertile tema ülemus ja kahjuks pidi ta päeval tööle minema. Siis ma avastasin, et ka Martal on töö ja seepärast pidid nad endale lapsehoidja kutsuma.
Marta läks raske südamega tööle. Päris koju ka ei saanud jääda, kuna raha on vaja ju perele teenida.
Oweni lemmik kohaks ongi ÕU! See on nii lahe:D Tal tuli pissi häda ja ütles seda lapsehoidjale.
See idikas pani haisva lapse voodisse, sest Owen suutis endale püksi pissida.
Ise läks ta nautima meie imelisi arvuti kasutamis võimalusi. IDIOOT, mille eest nad sulle maksavad, ah?
Owen: EMMME!!!                     

Mis Owenist edasi saab?
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
loodan, et see osa oli sisukam veidi;D

No comments:

Post a Comment