7/17/11

RABBY2.3

Möödunud on paar aastat. Erica on nüüd 7 aastane ja aitab igas asjas oma ema..tähendab..Miat. Mial pole olnud võimalust veel tüdrukule tema päris vanematest rääkida, aga väga kaua ei taha sellega enam venitada.
Kuna käes on viimased suve päevad, siis veedavad nad enamus oma ajast väljas. Mia on Ericale soetanud ka kiigu, et lapsel väljas põnevam oleks.
Samuti on vanemaks jäänud Louie, keda armastatakse väga. Kiisudega tegeletakse nii palju, et kassid ei jõua varsti enam ise sammu pidada.
Mia ja Skylar veedavad aega palju koos. Kasvõi siis raamatuid lugedes. Mia ja Erica - samuti ka Sky - läbirääkimistel otsustati, et Skylar võib nende juurde elama tulla.
Lõuna ajal saadeti tüdruk lõunauinakut tegema. Ta ei olnud ise selle vastu - ta kuulas väga oma ema ja kasuisa sõna. Erica peab mõlemaid vanemateks, kuigi ta teab, et Sky ei ole tema päris isa.
Paar tunnikest magamist ja juba on ta välja puhanud. Ta vahetas ära riided, tegi voodi korda ja läks alla Skyga rallimängu mängima.
"Ma teen kana, sulle ju maitseb, eks?" küsis ta tüdruku käest, kui ta kuulis trepil samme. "JAA emme!" sai ta vastuseks. Sõna "ema" viis teda ikka ja jälle rööpast natukeseks ajaks välja.
Kui kana oli maitsestatud, pani Mia selle ahju.
Seejärel tegi ta kõigile värsked tomatimahlad ja viis need elutuppa. Järsku tundis Mia kõrbehaisu ja nägi, et ta oli kana liiga kauaks ahju unustanud. Küll aeg lendab..
Kuid kööki jõudes oli asi palju hullem, kui ta arvata oskas. "PÕLEEEB!" kiljus Mia järsku üle maja - ja arvatavasti ka tänava - ning ta helistas kiiresti tuletõrjesse.
Minutitega oli tuletõrje kohal ja tuli oli juba varsti kontrolli all. Mia ei suutnud elupäästjaid ära tänada ja andis kõikidele meestele pihku ka 100 simoleoni. Päästjad tänasid Miat väga ja soovitasid tal järgmine kord olla tähelepanelikum. Mia lubas seda ja saatis mehed autoni.
Kui nad olid ära sõitnud - ja Mia vaateväljast väljunud - läksid kõik tuppa tagasi. Mia viskas välja kana ning teised jätkasid oma mängu. "Pagan, ma unustasin mängu pausile panna," kiusas Sky plikat meelega. Naerdes ja mängult teda kätega pekstes sõnas Erica: "Sa tegid seda meelega!"
Mia vaatas samal ajal üle kõik köögis olevad kapid ja hakkas salatid valmistama. Ta kutsus endale appi ka Erica, et salat veelgi kiiremini valmiks.
Erica oli kohe nõus tulema - ta pidi ennem lõpetama mängu Peppega.
Lõpuks sai maitsev salat valmis ja sööma kutsuti ka Sky. Kui kõikidel oli kõht täis, aitasid kõik köögi ära puhastada.
Nad läksid kõik ülesse. Mia kallistas Ericat enne magama minekut ja nad kontrollisid koos üle kõik laua ja voodi alused, et Erica ikka veenduks et tema toas ei ole koletisi. Sky laulis talle oma unelaulu ja tüdruk uinus kiiresti.
Ja et ka Mia jääks sama ruttu magama, kui tüdruk kõrval toas, uimastas Skylar ta oma suudlustega. Need kaks on täiesti lahutamatud.
Hommikul ärkas Sky esimesena ja võttis salk-salgu haaval oma armsama juukseid tema näost eemale. Selle peale ärkas ta ja soovis talle ilusat hommikut. Kui nad olid seal juba tükk aega lebanud, meenus Miale järsku: "Kool! Täna on ju Erica esimene koolipäev! Kuidas me saime selle unustada!?" Mia hüppas voodist püsti, kuid vajus sinna tagasi istuma, käsi silme ees ja silmad kinni pigistatud. "Kullake, sa ei tohi nii palju rabeleda. Pea hakkab ju ringi käima!"
Kui Skylar ta lõpuks rahulikult alla toimetas, hakkas Mia pannkooke tegema - tüdruku esimese koolipäeva algus peab olema meeldejääv!
Kui 5 kooki oli juba valmis hõikas Mia üle maja: "Erica! Tõuse ülesse, täna on su esimene koolipäev!"
Erica avas silmad ja oli elevuses. Ta viskas teki enda pealt ära ja pani selga korralikud kooliriided.
Just siis, kui ta oli saanud omadega valmis, hõikas Mia teda sööma. Pannkoogid olid imemaitsvad - nagu alati - ja Erica tänas Miat heade kookide eest.
Ning juba nägid nad kollast koolibussi maja ette sõitmas. "Ole siis koolis tubli!" "Ja, ma olen!" vastas Erica talle naerdes.
Ta jooksis majast välja ja hüppas rõõmsalt bussi peale. Aknast lehvitas ta veel Miale ja Skyle ning buss hakkas kooli poole sõitma.
Mia kutsus sööma ka Sky ja esimest korda said nad hommikusöögi lauas kahekesi olla. Aga see ei kestnud kaua - juba varsti tuututas Sky tööauto maja ees. "Pagan! Ma unustasin töö," sõnas ta ja jooksis kiirelt ülesse riideid vahetama. Alla jõudes suudles Mia teda kirglikult ja saatis siis mehe tööle.
Autosse istudes lehvitas ta veel Miale.
Nüüd - esimest korda - oli Mia majas üksinda. Peaaegu, kassid ju ka. Ta koristas ära laua ja pani ülejäänud pannkoogid külmkappi tagasi.
Seejärel täitis ta kasside toidukausid ja mängis nendega. Peale seda läks ta õue.
Kuid maja ees märkas ta ühte Skylari sõpra. Ta tervitas teda ja kutsus sisse kohvile.
Ei möödunud kaua aega kui juba Erica oli koolist tagasi. Ta lehvitas bussijuhile ja hüppas bussilt maha.
Tüdruk viis oma kodutöö ülesse ja mõtles, et ta õpib hiljem.
Ta sammus alla ja läks kallistas oma Miat. Mia tutvustas talle Luci't. "Kas sa oled Erica?" küsis Luci uudishimust. Tüdruk noogutas talle, mille peale ta vastas: "Sa oled nii palju kasvanud. Viimati nägin ma sind väiksena." Mõlemad naersid.
Kuna Ericat suurte inimeste jutud ei huvita, läks ta oma nukumajaga mängima.
Mõne aja pärast pidi Luci lahkuma ja Mia ühines Erica nukumänguga. Juba varsti tuli koju ka Skylar ja keegi veel, kelle ta oli töölt kaasa tirinud.
"Tšau tüdrukud!" sõnas Sky tervituseks, pani ajalehe maha ja tervitas korralikult ka Miat. "Fuh, te olete nõmedad," kiusas Erica neid iga kord kui paar suudles. Kõik naersid - nagu alati. Siin majas võis kuulda kogu aeg vaid naeru.
Varsti saabus õhtu. Erica oli oma kodutöö koos Miaga ära teinud ja pidžaama mugavuseks selga tõmmanud. Telekast tuli üks põnev sari, mida tüdrukud koos vaatasid, Skylar luges jälle mingeid mehaanika asju. Töö juures on tempo kiire ja Sky ei taha sammugi maha jääda.
Kui sari lõppes, läksid Mia ja Erica ülesse. Nad tegid igaõhtuse kontrolli plika toas ja Erica luges talle punamütsikese juttu. Kuna tänane päev oli väsitav olnud, uinud tüdruk kiiremini, kui tavaliselt.
Mia läks alla tagasi ning istus diivanile. Sky viis oma raamatu ära ja istus Mia kõrvale. "Tule siia," sõnas ta vaikselt ja tõmbas Mia endale kaissu. Nad rääkisid vaikselt - mõtisklevalt. Mia oli väsinud ja toetas oma pea Sky õlale. Tema silmad vajusid kinni ja järsku ütles ta unesegaselt: "Sky..kallis..Me võiks saada lapse." Sky näole tuli naeratus. Nad on sellest varem ka veidikene rääkinud, aga Mia ei olnud selleks valmis. "Jah..jah me võiksime küll saada lapse, Mia."
Ta ronis unesegaselt Sky sülle ja avas oma silmad. "Ma mõtlen seda päriselt. Ma olen valmis selleks. Ma tahan saada sinuga lapsi." Mõlemad naeratasid. Lapsi.. mõtles Sky ja see pani teda veel rohkem naeratama.
Sky võttis Mia ümbert tugevalt kinni, kallutas tüdrukut ja hakkas teda suudlema. Mia läks asjaga kaasa.
Mõne aja pärast võttis Sky ta sülle ning kõndis temaga ülesse. Ta asetas Mia voodile ja küsis veelkord üle, kas ta on selleks ikka päriselt valmis.
Mia oli oma otsuses kindel - siiski oli ta seda ju juba mitu päeva endamisi arutanud.
Üks asi viis teiseni.
Öösel uinusid nad üksteise kaisus.
Hommik algas erksalt. Mõlemad tõusid rõõmsalt ülesse ja Sky läks äratama ka Ericat.
Mia läks samal ajal alla ja tegi omletti.
Kui kõik söönud olid, keksis Erica rõõmsalt kooli.
Kohe varsti pidi kodust ära minema ka Sky. Rahast neil puudust ei olnud, aga Skyle meeldis töödata. Mia ei tahtnud oma meest ära lasta, aga Sky lubas et tuleb täna koju natukene varem.
Mia tegeles päeval koristamisega - nagu alati. See ei häirinud Miat. Talle meeldis seda teha, nii imelik kui see ka poleks. Samuti lootis ta väga, et tema kõhus on nüüd ka pisikene beebi.
Kui ta oli ennast riidesse pannud maksis ta ära arved.
Ning seejärel läks ta aeda oma taimi vaatama. Üleöö on need kõik ära kärvanud. Nii kahju, mõtles Mia, sest ta lootis ikkagi head saaki see aasta.
Seejärel trimmis ta ära ka kõik põõsad ja puud, ta kastis ära ka lilled.
Kui Mia rohkem ei jaksanud väljas tööd teha läks ta tuppa..kiisukestega mängima. Kui ta kella märkas arvas Mia, et oleks õige aeg valmistada lõunasöök.
Kahjuks ei olnud tal õigeid ained ja seega tellis ta need telefoni kaudu. Tänapäeval on asjad nii lihtsaks tehtud..liiga lihtsaks.
Ta võttis korvist välja mõned tomatid, sibulad ja paprikad ning ülejäänud asjad pani ka kappidesse. Ta hakkis need kõik ära ja pani need kõik potiga tulele.
"EMME, EMME MA SAIN 5+i!" hõikas Erica kõvasti, kui ta bussist maha tuli. Ta jooksis seda kohe tuppa Miale näitama.
"Vaaaata!" Erica esitles oma tööd ja Mia kiitist teda. Ta rääkis veel, et oli endale koolist mõned sõbrad leidnud ja et koolis on väga lahe käia. Varsti sai valmis ka supp ja mõlemad sõid seda. Siis läks Erica ülesse õppima.
Varsti tuli koju ka Sky - varem, nagu hommikul lubatud sai.
Ta jooksis tuppa ja suudles Miat nagu filmides - kallutades naine alla ja siis tormakalt teda suudelda. Mia oli õnnelik - juba ka selle pärast, et Sky varem koju tuli. "Huh..Ma tegin tomatisuppi, see peaks veel soe olema," seletas Mia ja tiris mehe kööki sööma.
Vahepeal tuli alla ka Erica. "Emme! Tule, ma näitan sulle ühte mängu, mida Angelica mulle täna õpetas!" Mäng oli lihtne ja Miale see isegi meeldis. "Tegelikult oleks mul abi vaja ka. Eesti keeles, palun tule aita mind," sõnas Erica peale mängu.
Mia oli lahkesti nõus ja mõlemad läksid ülesse. Ülesanne oli lihtne ja tänu Miale sai Erica sellest aru. "Tore! Aga ma olen väsinud Erica, nii et ma lähen täna varem magama. Viitsid Sky'le ka öelda?" sõnas Mia, kui kodutöö oli Erical valmis. "Jah, ma ütlen. Head-ööd!" Ta kallistas Miat ja jooksis alla - arvatavasti jälle Skyga rallimängu mängima.
Mia pani viskas kleidi seljast ning kingad jalast ja puges teki alla. Ta uinus kohe.
Peale rallimängu pani Sky vinüülplaadi mängijasse ning nad mõlemad tantsisid vanade lugude järgi. "Vot sellist musa kuulasin mina, siis kui ma sinu vanune olin. Disko," sõnas Sky naerdes ja tegi mõned disko liigutused. "Mulle isegi meeldib see," vastas Erica samuti naerdes ja tantsis Sky järgi.
Kuna homme oli koolipäev, läksid mõlemad varsti magama.
Möödunud on rohkem kui kuu. See on juba viies kord, kui Mia varahommikul alla sööma läheb. Täna otsustas ta endale kala valmistada. Kui söök söödud sai, koristas ta laua ära.
Ning järsku jooksis Mia JÄLLE vetsu ja oksendas kõik söögi välja. FUH!  Kuna tal und polnud, läks ta ülesse ja tõmbas endale kleidi selga - toas oli jahe.
Kuna üleval ei olnud midagi teha, läks ta alla tagasi. Mõne aja eest olid nad endale kööki raadio leidnud - muusika oli selle maja uus lemmik. Kuna parasjagu tulid raadiost järjest vanad lood, mis Miale olid väga tuttavad, hakkas ta tantsima.
Ning järsku tundis ta jälle, et kõik tuleb ülesse. Seega jooksis ta jälle vetsu ja oksendas pool oma sisikonda välja.
Erica oli ülesse ärganud ja läks alla vaatama, kas keegi on üleval. Tema õnneks nägi ta Miat.
"Tere hommikust emme!" sõna Erica ja jäi ema imelikult vaatama, mida ta tantsib. "Hommik. Miks sa nii vara ülesse ärkasid? Kas muusika äratas su?" küsis Mia murelikult. "Ei, ei. Ülesse ei ole muusikat kuulda. Mul läks lihtsalt uni ära." Erica hakkas Mia järgi tantsima ja lisas omalt poolt veel mõned lollakad liigutused.
"Ja siis tehti niii. Vaata, vaata!" Mia pani oma vasaku käe pepu peale ja paremaga käega tõmbas ta nähtamatu joone vasakult paremale, endal lollakas nägu peas. Nalja sai palju ja ka Erica tegi seda liigutust järgi.
Järsku ilmus kööki Sky ja mõlemad ehmatasid, kuid hakkasid kohe naerma. "Nii, nii, nii. Mis meil toimub siin, ah?" küsis Sky, samuti naerdes. Kuidas ta saigi mitte naerda, kui tema tüdrukud tegid lollakaid liigutusi ja olid ise naerukrampides.  "Vaata isssi! Me mõtlesime emmega ühe hea liigutuse välja! 1, 2, 3 ja.." luges Erica ning mõlemad tegid liigutuse.
Kõik hakkasid naerma.
Peale seda Mia rohkem ei jõudnud ja peaaegu lendas - kogemata aga siiski lendas - ta Skylarile peale. Ta haaras tema kätest kinni ja musitas mehe nägu - ka see pakkus Ericale tohutut nalja. "Oih!" sõnas järsku Mia, lasi mehest lahti ja jooksis vannitoa poole.
Ta oksendas. Jälle. Iga päevaga aina rohkem ja ta ei suutnud seda enam välja kannatada.
Sky oli natuke mures oma naise pärast. "Kullake, ole hea mine pane riidesse. Kell on 7 juba. Ma teen midagi süüa, eks?" Erica noogutas pead ja lippas ülesse.
Mia saabus vannitoast, kuid ei suutnud köögis olla - toidulõhnad ajavad südame veel rohkem pahaks - ning läks elutuppa diivanile pikutama. Sky valmistas võileibu.
Kui Erica kõhu täis sai, lehvitas ta Miale ja läks koolibussi peale.
"Kuidas sul on?" küsis Sky murelikult, kui oli köögi ära koristanud. "Ma ei teagi. Lihtsalt. Paha on olla, kogu aeg on selline tunne, et nüüd jälle oksendan." Sky oli murelik, aga soovitas Mial lihtsalt puhata ja rohte sisse süüa.
Raske südamega jättis ta naise koju ja sõitis tööle.
Kui Mia oli veel umbes 3 korda oksendamas käinud nägi ta telekast reklaami beebi piimapulbrite kohta ning talle turgatas. Ta jooksis poodi ja tegi kodus testi. Seejärel helistas ta Skylarile tööle. "Sky..kallis! Me saame lapse!" sõnas ta ekstaatiliselt.

**
Ma siiiralt loodan, et teile meeldis ja vabandan, et ei saanud eile juba ülesse panna osa ;-D  mul on kiire suht ja ma pole seda ise läbi lugenud :-D

No comments:

Post a Comment